Om mig 

Jeg er en ung kvinde på 25 år og har en professionsbachelor i Ernæring og sundhed.

Min uddannelse har givet mig en bred viden om kroppens fysiologi, træning, ernæring og sundhed. Indenfor ernæring, arbejder og rådgiver jeg ud fra evidensbaseret viden, uden kostplaner, forbudte fødevarer samt restriktioner. 

 

Min tilgang og måde at arbejde på, er at sundhed ikke kun handler om at have en sund krop, men også et sundt sind.

Jeg brænder for at hjælpe folk med deres sundhedsudfordringer og at give redskaber og positive oplevelser der kan give dig følelsen af at tage hånd om egen sundhed og livsstil. 

IMG_1075.JPG

Mine værdier

 

Som udgangspunkt arbejder og rådgiver jeg ud fra evidensbaseret viden og efter sundhedsstyrelsens anbefalinger ift. ernæring. 

Mit fokus er udelukkende på at hjælpe dig hen mod en sundere og mere aktiv hverdag. I forlængelse heraf har jeg den overbevisning, at det tager lang tid at ændre vaner, så min strategi er ”små-skridt-metoden” og at ændringer over tid er det, der giver gode resultater. Vi finder i fællesskab frem til de ændringer, der gradvist vil få dig til at optimere din livsstil og på sigt give dig mulighed for at realisere dit mål. Derfor hjælper jeg med, at det bliver realistiske ændringer der kan implementeres i din livsstil og hverdag fremadrettet.

Jeg ønsker at du får en positiv oplevelse og følelsen af, at der tages hånd om din egen sundhed.