Logo 2 .png

Personlig træning

Personlig træning på Vesterbo med mig, er hvor du er i fokus og hvor jeg stræber efter at træning skal være en fornøjelse og at du har lyst til at komme igen. Mine kompetencer inde for træning er primært inden for funktionel- og crossfitinspireret træning. Derudover tilpasser jeg træningerne efter dine behov og mål med din træning. Jeg vil sørge for varieret træning, der lægger vægt på fokus på resultater, fremskridt og godt humør.

Ved interesse for personlig træning tilbydes du en indledende samtale der vedrører dine mål, træningspræferencer og erfaringer. Samtalen afholdes for at jeg kan lave et træningsprogram som passer godt til dig. 

Skriv endelig til mig, hvis du skulle have spørgsmål! Du kan altid få en uforpligtende samtale med mig for at finde ud af hvad der er bedst for dig, og om jeg kan hjælpe dig på vej mod dit mål.

Priser på træning i Fysisk Form på Vesterbro og  er gældende

for medlemmer af Fysisk Form. 

Derudover har jeg et nyt projekt igang med udendøres træning. Her ville det være muligt at jeg kan komme til dig eller vi kan træne Fredriksberg have eller på damhusengen.

Priser på dette kommer.  

1 x Træning 

550,- 

1 træning á 55 min. 

3 x Træning 

1560,- 

3 træninger á 55 min. 

5 x Træning 

2500,- 

5 træninger á 55 min. 

Bestil en uforpligtende samtale her

Tak for din indsendelse!